Egyedi, mintás, logós zokni gyártás és sportzokni,

Termékeinkről

Sok szeretettel köszöntjük Nálunk!

Tevékenységünk:

Cégünk fő profilját adó zoknikötés területén 26 éves tapasztalattal rendelkezünk.

Mind a hazai, mind a Nyugat-Európai piac magas szintű elvárásanak mgfelelünk a termékeink igényességével és egyediségével!

Az elégedett megrendelőink listája hosszú, s azon dolgozunk a csapatunkkal, hogy tovább bővüljön.

Alapanyagaink:

Termékeinket a legkorszerűbb, olasz computeres gépekkel gyártjuk, zoknijaink a legjobb alapanyagokból készülnek, 100% pamutfonalból. Nagy hangsúlyt fektetünk a gyártás során a minőség ellenőrzésére is, hiszen számunkra mindennél fontosabb az elgégedett vásárló! A kényelmes használat végett LYCRA-t is teszünk a termékeinkbe, melynek segítségével rendkívül rugalmasak lesznek a zoknik. A gumirozásra is oda figyelünk, hogy a zokni viselője a lehető legnagyobb kényelemmel hordhassa a termékeinket.

Újdonságnak számító bambusz és ionszálas fonalakat is használunk, mely bőrprobléma és cukorbetegség esetén megoldást nyújthat.

Termékeink:

Női, férfi és gyermek zoknikat is gyártunk titok, boka és térd kivitelben vékony és vastag, puha téliesített fonalból.

Közel 100 szín közül lehet kiválasztani a zokni alapanyagát, így biztosan megtalálja mindenki a kedvére valót.

Modern gépeinknek köszönhetően a zoknin szinte bámilyen mintát meg tudunk jeleníteni, csak a zokni mérete szabhat határt a minták sokaságának.

Cágünk EGYEDI logóval ellátott termékeket is gyárt. Készíttesse el velünk egyedi, céges logóval ellátott zokniját, melyet felhasználhat promóciós célra vagy lepje meg kollégáit vele ajándékként. Nincs a sport csapatának egyedi, csapata logójával ellátott zoknija? Ne késlekedjen, rendelje meg tőlünk.

Gyártási határidő:

Igyekszünk minden kedves megrendelőnket minél hamarabb kiszolgálni. A megrendeléstől számítva kb. 10-15 munkanapon belül átvehetőek a rendelt termékek személyesen vagy futárszolgálat segítségével.

A megrendelésről:

Kérem, adja meg a következő adatokat, hogy 24 órán belül megkereshessük a lehető legkedvezőbb egyedi, személyre szabott ajánlatunkkal.

-darabszám (minimum 100 pár/ 1 minta)

-méret (23-26, 27-30, 31-34, 35-38, 39-42, 43-46)

-szín ( a zokni alapszíne, s a logó színe(i)

-csatolja kérem a megjelenítendő logót/mintát pdf formátumban

-a szár hossza cm-ben

Áraink:

Mivel egyedi gyártásról van szó, minden megrendelésnél egyedi árat kalkulálunk a felhasznált anyagmennyiség függvényében, hogy Önnek valóban csak az Ön igényeire legyártott zokni árát legyen szükséges megfizetnie.

Ezért kérem, hogy a megrendeléshez szükséges paraméterek megadásával kérjen egyedi árajánlatot a következő címen: talpalavalok@gmail.com

A megrendelés feltételei:

A megrendelő által kért termék megrendeléséhez a fizetendő végösszeg 50%-ának a kiegyenlítésére van szükség, melyről a megrendelő számára előlegszámlát állítunk ki.

Az előleg cégünk felé történő kiegyenlítésével a megrendelés elfogadásra kerül, s egyidejűleg a kívánt termék gyártása elindul.

Amennyiben a megrendelő ezt követően kíván elállni a megrendeléstől, erre csak olyan módon van lehetőség, hogy a már befizetett 50% előlegnek megfelelő összegben a megrendelt termék legyártása megtörténik, vagyis az előleget nem áll módunkban visszafizetni. Viszont a fennmaradó 50%-nyi mennyiség természetesen nem kerül legyártásra, s azt kifizetni sem szükséges.

Amennyiben gyors, pontos megbízható zoknikészítőt keres, aki kiváló minőséget kínál, akkor a legjobb helyen jár!

Várjuk érdeklődését és megrendelését a megadott elérhetőségek egyikén.

Felhívjuk érdeklődöink szíves figyelmét, hogy cégünk alanyi jogon áfamentes, tehát az általunk kiállított számla nem tartalmaz áfa-t. 

A fotókon látható termékeink nem az aktuális raktárkészletet jelentik, azok egyedi megrendelésre készültek, utángyártásuk csak az eredeti megrendelő engedélyével lehetséges!


További információért kérem, keressen az elérhetőségeinken :

talpalavalok@gmail.com

0630/477-44-39

0620/360-69-62

Személyes találkozóra telefonos időpont egyeztetést követően van lehetőség Pécelen, az MO-tól 5 percre.

                    

 Köszönöm megtisztelő figyelmét!

Kapcsolat

Tel:       0630/ 477-44-39      Dudás Kata

             0620/ 360-69-62      Seregély Gábor

E-mail: talpalavalok@gmail.com

Cím:  Cégünk az M0-n könnyen megközelíthető, a 17. kerületi Rákoskerti kijárattól 1 percre megtalál minket.